Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

Ισοκράτης ( 436 π.Χ. - 338 π. Χ. )

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Νοσοκομείο Βόλου

Πολλά ακούγονται κατά καιρούς για τα νοσοκομεία της χώρας μας. Προ ημερών όμως που επισκέφτηκα το νοσοκομείο Βόλου λόγο ξαφνικής αδιαθεσίας της συζύγου μου, είδα μια εντελώς διαφορετική εικόνα.
Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Στις 19 του μηνός και περίπου στις 8 το βράδυ ειδοποιήθηκα από τη σύζυγό μου – η οποία βρίσκεται στον 7ο μήνα κύησης – για κάποια έντονα συμπτώματα που ένιωθε. Λόγο της κατάστασής της αμέσως την μετέφερα στο ιατρείο ιδιώτη γιατρού που την παρακολουθεί. Αφού την εξέτασε μας ενημέρωσε πως καλύτερα ήταν να εξεταστεί και στο Νοσοκομείο. Περίπου στις 9 φτάσαμε στο νοσοκομείο και αφού συμπληρώθηκε το απαραίτητο έγγραφο μας είπαν να περιμένουμε να μας φωνάξουν. Πράγματι μετά από περίπου 5 λεπτά μας συνόδεψαν στο γιατρό ειδικότητας όπου και την εξέτασε. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό – όπως αποδείχτηκε- αλλά όπως μας είπε και ο γιατρός καλό θα ήταν να περιμένουμε ακόμη για 20 λεπτά περίπου, –τόσο χρειάζεται κάποιο φάρμακο που της χορηγήθηκε- έτσι ώστε να την εξετάσει και ο επιμελητής της κλινικής. Εξέταση ειδική και σίγουρη, προκειμένου να αποκλείσουν οποιαδήποτε πιθανότητα αμφιβολίας. Πράγματι περιμέναμε και ειδοποιηθήκαμε εκ νέου και αφού μας εξήγησαν αναλυτικά τα αποτελέσματα, μας έδωσαν οδηγίες και φύγαμε.
Αυτό που διαπίστωσα ήταν η ευγένεια, η εξυπηρέτηση και ο επαγγελματισμός όλων των άμεσα εμπλεκομένων. Από τους υπάλληλους της εταιρίας φύλαξης έως τον επιμελητή γιατρό. Επίσης σημαντικό είναι το ότι σε όλους υπήρχε αυτή η συμπεριφορά.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια.

1 σχόλιο:

  1. Από τις καλύτερες μονάδες της Ελληνικής Επικρατείας.
    Λαβής δεδομένης από το άρθρο σου,θάθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Χειρουργικής(χειρουργό-αγγειολόγο) ΛΙΟΥΠΗ Αθανάσιο ως και όλως εξαιρετικώς την αναισθησιολόγο Κα Αφροδίτη(δεν γνωρίζω το επώνυμό της)διά την άκρως επιτυχή επέμβαση που πραγματοποιήθει εις την μητέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή