Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

Ισοκράτης ( 436 π.Χ. - 338 π. Χ. )

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Αυτά θα συνέβαιναν και χωρίς τους μετανάστες!!!!!!!!!!!!! (από troktiko και zougla) (διάστημα 4 ημερών)

Εξιχνίασαν τη δολοφονία του ζευγαριού στη Δάφνη
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 11:00
Τον δράστη που κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στη Δάφνη, στις 23 Μαΐου, εντόπισε η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Κούρδο, ο οποίος, αφού σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο τον 81χρονο Σπύρο Κονδύλη και την 63χρονη σύζυγό του Αθηνά Τσαμπούλου, αφαίρεσε το ποσό των 50 ευρώ, μια τηλεόραση και λίγα κοσμήματα.

Είχε στην κατοχή της πλαστά χαρτονομίσματα
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 09:28
Μια 29χρονη, υπήκοος Γκάνας, συνελήφθη χθες στην πλατεία Ομόνοιας, γιατί έκανε συναλλαγές με πλαστά χρήματα.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά πλαστά χαρτονομίσματα των 20 € και δύο των 50 €.

Η 29χρονη αλλοδαπή θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, με την κατηγορία της παραχάραξης.

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη ληστή
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 08:42
Συνελήφθη με το πιστόλι, τον σκούφο και τα χρήματα ανά χείρας. Ο λόγος για έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος διέπραξε ληστεία χθες το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην Αχαρνών 2, στην Αθήνα.

Λίγη ώρα μετά τη ληστεία, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς. Είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι ρέπλικα, γάντια, σκούφο, μία φανέλα που χρησιμοποίησε ως μαντήλι για να καλύψει το πρόσωπό του, αλλά και τα 950 ευρώ που είχε αποσπάσει από τα ταμεία.

Εναντίον του ασκήθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Είχαν… ρημάξει τη Δυτική Αττική
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 09:57
Δύο άνδρες, 35 και 28 ετών, οι οποίοι είχαν πέσει στα χέρια της αστυνομίας το Σάββατο επειδή κατείχαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια, όπως διαπιστώθηκε ήταν υπεύθυνοι για σωρεία ληστειών στη Δυτική Αττική.

Συγκεκριμένα, είχαν διαπράξει εννιά ληστείες σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής, από τις οποίες δύο σε βάρος super market και μία σε ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά και σε διάφορα καταστήματα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.070 €.

Κύκλωμα μαστροπείας με Βουλγάρες στο Βόλο
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, 20:38
Αστυνομικός ήταν ο τελευταίος «πελάτης» με τον οποίο 30χρονη Βουλγάρα έκλεισε ραντεβού για να του παρέχει ερωτικές υπηρεσίες αντί του ποσού των 100 ευρώ.

Η υπόθεση μαστροπείας εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από πληροφορίες ότι δύο Βουλγάρες -η μία που εκδιδόταν και η άλλη προαγωγός της, 38 ετών- είχαν «στήσει» την επιχείρησή τους, τους τελευταίους μήνες στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Βουλγάρες μετακόμισαν από άλλη πόλη πριν από ένα τρίμηνο περίπου.
Οι επαφές τους έγιναν γρήγορα και ο «ροζ» τηλεφωνικός αριθμός κυκλοφόρησε από τον έναν στον άλλο, με την πληροφορία να περιέρχεται προ ημερών σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Υποδυόμενος τον υποψήφιο για ερωτική συνεύρεση πελάτη, αστυνομικός της υπηρεσίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 30χρονη.
Έκλεισαν ραντεβού προχθές στις 8 το απόγευμα σε περιοχή κοντά στο ΚΤΕΛ Βόλου, ώστε να μεταβούν στη συνέχεια μαζί σε ξενοδοχείο της πόλης.

Μαζί με την 30χρονη στο σημείο της συνάντησης εμφανίστηκε και η 38χρονη ομοεθνής της, η οποία ήταν και εκείνη που έλαβε από τον αστυνομικό-«πελάτη» το ποσό των 100 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Όπως εξηγούσε αργότερα στο πλαίσιο της προανάκρισης, τα 50 ευρώ προορίζονταν για την 30χρονη, ενώ τα υπόλοιπα κρατούσε από κάθε συνάντηση η ίδια.

Ακολούθησε σύλληψή τους και χθες προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας, κατηγορούμενες η μία για προαγωγή στην πορνεία της 30χρονης κατ’ επάγγελμα έναντι αμοιβής και η δεύτερη για πορνεία χωρίς να είναι εφοδιασμένη με πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε στην 38χρονη ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ και στην 30χρονη ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ με τριετή αναστολή.

Έδωσαν 5.000 ευρώ για κοκαΐνη
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, 16:30
Δυο Αλβανούς υπηκόους συνέλαβαν αστυνομικοί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, επειδή προσπάθησαν να πουλήσουν περίπου 89,3 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι δυο Αλβανοί, ηλικίας 37 και 26 ετών, κοστολόγησαν τη συγκεκριμένη κοκαΐνη για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 ευρώ.

Στα… χέρια της αστυνομίας ο ληστής των κομμωτηρίων
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, 11:32
Το πρόσωπο, το οποίο κρυβόταν πίσω από τις δύο ληστείες σε κομμωτήρια του Κορυδαλλού, έπεσε στα… χέρια της αστυνομίας.

Δράστης είναι ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή, μαζί με ένα ακόμα άτομο, το οποίο όμως αντιμετωπίζει μόνον την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, ο 35χρονος είχε πραγματοποιήσει 12 ληστείες, εκ των οποίων και αυτές στα κομμωτήρια του Κορυδαλλού.

«Εργαστήριο» πλαστογραφίας στον Κολωνό
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, 11:15
Είχαν μετατρέψει οικία στον Κολωνό σε «εργαστήριο» πλαστογραφίας ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων, ελληνικών και ξένων Αρχών.

Ο λόγος για έναν 25χρονο και έναν 39χρονο, υπηκόους Ιράκ και Συρίας αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, κατηγορούμενοι για «πλαστογραφία», «πλαστογραφία πιστοποιητικών» και «κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων».

Οι δράστες εφοδίαζαν με τα πλαστά έγγραφα μετανάστες, διευκολύνοντας έτσι την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και την είσοδο και έξοδο από αυτή, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις σφραγίδες, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εκτυπωτής, ένα πολυμηχάνημα, πλήθος χαρτικών και κοπτικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην κατάρτιση πλαστών εγγράφων, ένα διαβατήριο Βουλγαρίας, μία άδεια οδήγησης Ιράκ, ένα ρουμανικό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και πλήθος ατομικών εγγράφων (δελτία αιτήσεων άσυλου αλλοδαπού, διαβατήρια, ταυτότητες τρίτων χωρών, φορολογικές δηλώσεις, λογαριασμοί ασφαλισμένων Ι.Κ.Α., κ.λπ.).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

«Ροζ» έφοδος στα Γιάννενα
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, 10:32
Σε… άνδρο ακολασίας είχαν μετατρέψει οι ιδιοκτήτες το στριπτιζάδικο Bady Doll στα Γιάννενα.

Μετά από έφοδο που πραγματοποίησε τα ξημερώματα η αστυνομία, συνελήφθησαν 17 άτομα, ανάμεσα στα οποία οι ιδιοκτήτες, εργαζόμενες αλλά και πελάτες, αφού το κατάστημα προσέφερε –χωρίς βεβαίως την προβλεπόμενη άδεια- πάσης φύσεως ερωτικές υπηρεσίες έναντι αδράς αμοιβής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εντός αλλά και εκτός του μαγαζιού είχαν τοποθετηθεί κάμερες κι έτσι οι ιθύνοντες προλάβαιναν να «συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα» κάθε φορά που περιπολικά της αστυνομίας προσέγγιζαν το κατάστημα. Από το βράδυ οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το κατάστημα, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν οι… δαιμόνιοι ιδιοκτήτες είχαν εγκαταστήσει κάμερες και στα ειδικά διαμορφωμένα δωματιάκια, όπου πελάτες και εργαζόμενες -κυρίως αλλοδαπές- επιδίδονταν στις σεξουαλικές πράξεις, με στόχο να προωθήσουν το υλικό στο διαδίκτυο.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες.

Συλλήψεις τριών ατόμων στην Λάρισα για κατοχή κοκαΐνης

Περισσότερα από 300 γραμμάρια κοκαΐνης κατείχαν 3 άτομα που συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Συγκεκριμένα, στα χέρια των Αρχών, βρίσκονται ένας 28χρονος Έλληνας, μαζί με έναν 33χρονο υπήκοο Αλβανίας και την 29χρονη...
ομοεθνή συνεργάτιδά του, καθώς στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 339 γραμμάρια κοκαΐνης, αποξηραμένη κάνναβη σε φούντα βάρους 0,8 γραμμαρίων, τσιγάρο κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων, καθώς και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Αλβανός κρατούμενος είχε στην κατοχή του 1.100 γραμ. ηρωίνη

Τουλάχιστον 1.100 γραμμάρια ηρωίνης βρέθηκαν σε μπουκάλι με περιτύλιγμα δώρου στην Πάτρα. Βρίσκονταν στην κατοχή κρατουμένου αλβανού 24 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι της πόλης ανήμερα των Θεοφανίων...

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο νεαρός ζήτησε από τους λιμενικούς να παραδώσουν την χειραποσκευή στην αδελφή του, η οποία τον επισκέφτηκε στο κρατητήριο με φίλη της απο την Αλβανία και έναν Έλληνα κτηματομεσίτη.

Και οι τέσσερις θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πάτρας.

Εξάρθρωση σπείρας με έντεκα διαρρήκτες

Έσπαγαν τα τζάμια των σταθμευμένων αυτοκινήτων και άρπαζαν όποιο αντικείμενο είχε αφήσει μέσα ο ιδιοκτήτης του ΙΧ.
Έντεκα άνδρες -όλοι αραβικής καταγωγής- είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην πόλη του Ηρακλείου, καθώς μέσα σε διάστημα περίπου σαράντα ημερών, είχαν...


προχωρήσει σε πάνω από 50 κλοπές, αφού πρώτα είχαν προκαλέσει δολιοφθορές στα αυτοκίνητα, στα οποία εντόπιζαν αυτό που ήθελαν να αρπάξουν.
Η δράση τους όμως έλαβε τέλος, όταν την περασμένη Τρίτη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατάφεραν, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση να συλλάβουν αρχικά τους δύο αλλοδαπούς της συμμορίας, οι οποίοι ετοιμάζονταν να δράσουν και πάλι. Στην κατοχή τους μάλιστα βρέθηκε και ένα φορητό cd player, το οποίο είχαν αρπάξει λίγη ώρα πριν από ένα ακόμη ΙΧ.
Ενώ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς με συντονισμένες κινήσεις οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άλλων 9. Όλοι είναι ηλικίας 18 μέχρι 35 ετών, αραβικής καταγωγής, δηλώνοντας ότι είναι Παλαιστίνιοι. Από τα στοιχεία όμως που προέκυψαν, φάνηκε ότι πρόκειται για ένα… συνοθύλευμα εθνικοτήτων, αφού άλλοι είναι από Λίβανο, άλλοι από Συρία κ.τ.λ.
Όπως ανακοινώθηκε η σπείρα των Αράβων, ήταν χωρισμένη πάντα σε ομάδες των τριών ατόμων, με ακτίνα όλη την πόλη. Έκαναν δηλαδή από το απόγευμα ως τις πρώτες πρωινές ώρες βόλτες στους δρόμους και τις γειτονιές του Ηρακλείου και όπου έβρισκαν… υποψήφιο αυτοκίνητο, χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπαγαν το τζάμι και έκλεβαν τα πράγματα που υπήρχαν σε αυτό.
Τα κλοπιμαία
Οι εντατικοί ρυθμοί με τους οποίους… εργάζονταν οι κλέφτες φάνηκαν από το μεγάλο όγκο των κλοπιμαίων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια τους, όπου και διενεργήθηκαν έλεγχοι από τους αστυνομικούς.
Οι δράστες είχαν καταφέρει, σπάζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων, να αρπάζουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες αντικείμενα όπως: φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), φωτογραφικές μηχανές, φορητά ράδιο cd, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά οράσεως και ηλίου, είδη ένδυσης, χαρτοφύλακες, τσάντες μεταφοράς laptop και φωτογραφικών μηχανών κ.τ.λ.
Η ΤΟΛΜΗ

Συνελήφθησαν έμποροι ναρκωτικών ουσιών

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Αστυνομικοί του Ξυλοκάστρου πριν λίγη ώρα προχώρησαν στη σύλληψη εμπόρων χασίς. Συνέλαβαν στη πόλη του Ξυλόκαστρου τους εμπόρους αφού ...
βρέθηκαν στη κατοχή τους περίπου 10 κιλά χασίς! Την προανάκριση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου.

Ξανά και ξανά είχε συλληφθεί ο παρ' ολίγο βιαστής της Κοζάνης

Γνώριμος των αρχών ο βιαστής της ΚΟζάνης. Το 2001 είχε κατηγορηθεί για βιασμό στην Κοζάνη, προφυλακίστηκε και το 2004 αποφυλακίστηκε. Το 2007 αποπειράθηκε να βιάσει δυο κοπέλες όμως...

ΒΑΡΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


...αφέθηκε πάλι ελεύθερος, για να φτάσουμε στην προ ημερών προσπάθειά του να βιάσει άλλες τρεις κοπέλες χωρίς επιτυχία.


---------------------------------------------------

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_5676.html ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ Ν ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ,Η Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η' ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Σ ΑΥΤΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ...

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Είχαν «χτυπήσει» περισσότερες από 30 φορές
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 21:16
Υπεύθυνοι για τουλάχιστον 30 κλοπές και διαρρήξεις στην πόλη της Λαμίας είναι τέσσερις νεαροί, ανάμεσα στους οποίους και δύο ανήλικοι.

Οι τρεις από τους τέσσερις έχουν, ήδη, συλληφθεί ενώ αναζητείται ο τέταρτος.

Στόχοι της σπείρας αποτέλεσαν σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες, αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Σύλληψη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 21:29
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν ένα 49χρονο, ο οποίος παραπέμπεται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μίας ανήλικης.

Το βράδυ της Τρίτης, ο 49χρονος θώπευσε το σώμα της ανήλικης μαθήτριας που περπατούσε με μία φίλη της στο δρόμο.

Η μαθήτρια αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς της και στη συνέχεια στην Αστυνομία.
Ο πατέρας της μαθήτριας εντόπισε το 49χρονο πριν την Αστυνομία και διαπληκτίστηκε μαζί του

Εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 19:51
Ένα κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών εξάρθρωσαν σήμερα, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση, άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας.

Το κύκλωμα μετέφερε τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες μέσα σε φορτηγά από την Πάτρα στην Ιταλία.

Δύο άνδρες του Λιμενικού προσποιήθηκαν τον οδηγό και τον συνοδηγό νταλίκας, οι οποίοι ενδιαφέρονταν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες.

Τρεις Αφγανοί τους πλησίασαν για να μεταφέρουν οκτώ άλλους αλλοδαπούς.

Η παραλαβή των αλλοδαπών έγινε έξω από την Πάτρα και λίγο πριν οι μετανάστες επιβιβαστούν στο πλοίο, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν τα χρήματα για τη μεταφορά, που ήταν τρεις χιλιάδες ευρώ.

Οι τρεις Αφγανοί τους παρέπεμψαν σε δύο ομοεθνείς συνεργούς τους στον Άλιμο, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ την ίδια τύχη είχαν και οι δύο της Πάτρας.

Άτυχοι στάθηκαν οι ληστές στη Ζάκυνθο

Οι δύο άνδρες που λήστεψαν τη ΔΟΥ στη Ζάκυνθο ντυμένοι παπάδες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, αφού κατά τη φυγή τους στάθηκαν άτυχοι. Τι έγινε; Μα πολύ απλά το...


μηχανάκι τους δεν πήρε ποτέ μπροστά.

Σύλληψη αλλοδαπών με 10 κιλά χασίς

Τριαντάχρονος και 20χρονος, αλλοδαποί, συνελήφθησαν στο Ξυλόκαστρο για κατοχή σημαντικής ποσότητας χασίς, που έκρυβαν στο αυτοκίνητό τους.
Το όχημα σταμάτησαν χθες για έλεγχο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντοπίσαν χασίς βάρους δέκα κιλών, 300 ευρώ, 2.000 αλβανικά χαρτονομίσματα, 13...

δολάρια και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθη ο συνοδηγός, καθώς ο οδηγός πρόλαβε να διαφύγει. Όπως έγινε γνωστό μπήκε σε ταξί και κατευθύνθηκε προς την Κάτω Αχαϊά, όπου ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη και προσήχθη στο τμήμα του Ξυλοκάστρου.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αργότερα σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Μπλόκο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε 104 κιλά χασίς!

Στις 05.30΄ σήμερα τα ξημερώματα,στο 38ο χλμ. Ιωαννίνων-Κοζάνης συνελήφθη αλλοδαπός, ετών 27, γιατί σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων βρέθηκαν στο Ι.Χ.Ε αυτ/το που επέβαινε ως συνοδηγός...
δύο (2) σακβουαγιάζ που περιείχαν εκατό (100) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (104) κιλών. Επιπλέον συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε έτερο όχημα διότι ενεργούσαν ως προπομποί του έμφορτου οχήματος. Ναρκωτικές ουσίες και τα (2) Ι.Χ.Ε αυτ/τα κατασχέθηκαν ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη του αγνώστου οδηγού του (α) οχήματος.

Τον απήγαγαν, τον λήστεψαν και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010, 00:13
Συνολικά τρεις ήταν οι δράστες που μπήκαν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης και, με τη χρήση σωματικής βίας, άρπαξαν τον αλλοδαπό φύλακα και τον έβαλαν στο φορτηγό αυτοκίνητό τους.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι του απέσπασαν τα χρήματα, 80ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τον οδήγησαν στον Ασπρόπυργο και τον εγκατέλειψαν εκεί.

Οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Συνελήφθη επίδοξος βιαστής στα Καλύβια
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010, 04:05
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες ένας 27χρονος αλλοδαπός, καθώς με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να βιάσει μια υπάλληλο, αλβανικής καταγωγής, σε μπαρ, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Καλυβίων.

Ο επίδοξος βιαστής, σε κατάσταση μέθης εισέβαλε στο μπαρ και με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να βιάσει την υπάλληλο. Σε αντίδραση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο δράστης τον απείλησε με μαχαίρι και του απαίτησε χρήματα προκειμένου να μην προκαλέσει ζημιές στο κατάστημα.

Στη συνέχεια, όμως, εξερχόμενος του μαγαζιού, άρπαξε την τρομοκρατημένη υπάλληλο με σκοπό το βιασμό.

Η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας του χάλασε τα σχέδια.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010, 05:10
Δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Μετά από έρευνα στο διαμέρισμά τους, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Δυοβουνιώτου 29 στην Αθήνα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 950 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 πιστόλι, 16 φυσίγγια, 2 ζυγαριές, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 4.310 ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών ουσιών.

Άρπαξε τσάντα, αλλά τον «άρπαξαν»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010, 21:57
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τσαντάκιας από τη Σομαλία ο οποίος, για να καταφέρει να πάρει στα χέρια του την τσάντα μίας αλλοδαπής, δεν δίστασε να την χτυπήσει.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Κολοκυνθούς και Λεωνίδου χθες αργά το βράδυ.

Τελικά κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, αλλά δεν το χάρηκε, καθώς λίγο αργότερα τον συνέλαβαν άνδρες της αστυνομίας.

Ο Σομαλός τσαντάκιας είχε και συνεργό, ο οποίος ωστόσο αναζητείται.

3 σχόλια:

  1. Θα ήμουν σύμφωνος μ' όλες αυτές τις ειδήσεις και τη δράση της αστυνομίας ΑΝ:
    1. Εισέβαλλε η αστυνομία σε πολιτικά γραφεία
    2. Εισέβαλλε μέσα σε μοναστήρια και ναούς για να συλλάβει τους απατεώνες του Χριστού
    3. Εισέβαλλε για να πιάσει όλους τους μεγάλους της κόκας και της ηρωίνης...
    4. Έκανε επίθεση κατά των κουκουλοφόρων που στέκονται χλευαστικά δίπλα της
    5. Αν έβγαζε έστω και μια ανακοίνωση για την αθώωση πολιτικών γόνων που συλλαμβάνονται για ένοπλες ληστείες και κυκλοφορούν δίπλα μας ελεύθεροι...
    6. Αν εφάρμοζαν το Νόμο όχι μόνο κατά των απροστάτευτων μεταναστών, αλλά και εναντίον των ιθαγενών παράνομων.
    .............................................
    Ξέρω πως συμφωνείς με την άποψη αυτή.
    Ξέρω πως γνωρίζεις τη συγκάλυψη της ντόπιας μαφίας.
    Μπορείς να πολεμήσεις το τελευταίο;
    Θα μ' έχεις στο πλευρό σου.

    Υ.Γ.
    Φίλε Άρη, η ντόπια μαφία καθοδηγεί και τους άθλιους λαθρομετανάστες.
    Εξαιρούνται Ρώσοι και Ρουμάνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι τους φέρνει η ντόπια μαφία δε σημαίνει πως πρέπει να γίνουν παράνομοι. Ακόμη ένας λόγος παραπάνω είναι ότι ήρθαν, όπως και να ήρθαν, για μια καλύτερη ζωή. Αν δεν έχεις κάτι μέσα σου δεν το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα λέγοντας για τη συγκάλυψη της ντόπιας μαφίας.
    ΧΟΝΤΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
    Πόσοι φάγανε ξύλο απ' αυτούς;
    ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Ουδείς!
    Αυτοί έχουν μισθωμένους δικηγόρους.
    Οι «λαθρομετανάστες» δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή