Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

Ισοκράτης ( 436 π.Χ. - 338 π. Χ. )

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ



Η προσπάθεια των πολιτικών της χώρας μας για την εξάλειψη της εθνικής μας ταυτότητας έχει είδη ξεκινήσει. Από τους προηγούμενους βέβαια –για να είμαι δίκαιος-, αλλά βρέθηκαν οι άξιοι συνεχιστές. Πάντως έχει δρομολογηθεί και απ` ότι φαίνεται προχωράει με γοργό ρυθμό.
Για να γίνω πιο σαφής αναφέρομαι στην κατάργηση της Ελληνικής Σημαίας και του Σταυρού από τη στολή της Αστυνομίας. Αυτό βέβαια είναι μόνο η αρχή και τα υπόλοιπα έπονται. Θα δούμε την κατάργηση των θρησκευτικών συμβόλων, -σίγουρα η αρχή θα γίνει από της δημόσιες υπηρεσίες- και ότι άλλο δηλώνει την ταυτότητά μας σαν Έλληνες. Από εδώ και στο εξής θα ονομαζόμαστε Ευρωπαίοι. Θα υπάρχουν οι Γερμανοί, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι και όλοι οι υπόλοιποι, εμείς θα είμαστε οι Ευρωπαίοι. Έτσι μ` αυτό τον τρόπο θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, αλλά πολλά άλλα που έχουν ήδη γίνει και κανείς δεν έκανε τίποτα. Όσοι βρέθηκαν και αντέδρασαν ονομάστηκαν ρατσιστές, καχύποπτοι, εθνικιστές και εισέπραξαν την κατακραυγή. Ευτυχώς εμείς είμαστε τυχεροί, σωθήκαμε και δεν μας "έκραξε" κανένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου